business és life coach

„Hétről hétre magamon tapasztalhattam meg, az átadott és gyakorlatban végigvitt építkező tudást. Mindemellett a képzés a coach identitást erősítette meg bennem.”

A kurzusra jelentkezésemet alapos átgondolás előzte meg. Az interneten és ismerősi körökben érdeklődve, olyan képzést kerestem, ami a gyakorlati tudást helyezi elsődlegesnek, olyan változás lehetőségével, amiben mind az önismeretem, mind a későbbi munkavégzésem biztos fejlődést ad.

Fontos volt számomra, hogy olyan trénerek tanítsanak, akik hitelesen képviselik és gyakorolják, végzik is azt, amit tanítanak. A megjelent publikációk Pétertől tovább erősítették a meggyőződésemet, hogy a nekem megfelelő, legjobb képzőket és kurzust választottam. A trénerek személye a képzés ideje alatt hozzáértő és támogató segítség volt. Hétről hétre magamon tapasztalhattam meg, az átadott és gyakorlatban végigvitt építkező tudást. Mindemellett a képzés a coach identitást erősítette meg bennem.

A csoportdinamikai tréning nélkül elképzelhetetlennek tartom, hogy teljes személlyel coach tudjon bárki is válni, mert a konfliktusok megoldása, alkalmazása nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is szükséges. A tréning ebben segít, az önismeretet teszi teljesebbé. Olyan felismerésekre vezet rá, amit más módszer nem tud kiváltani ilyen hatásfokkal.

Nemcsak erőteljesebb önérvényesítést adott és kimozdulást a berögzültségeimből, de a csoport folyamat pontos átlátását is segítette, az érzéseim tisztább közvetítésével pedig önmagam teljesebb képviseletét. Önmagam valós és hiteles képviselete az egyik legfontosabb életbeli érzés. Hosszú évek óta foglalkozom önismerettel és különböző módon, lehetőségekkel tettem eddig ezt. A munkámhoz a life coaching-ban azonban ez a tréning adta meg azt az utat, amin biztos fejlődéssel megyek tovább.

Facebook: Judit Sőreg életvezetési coach