Vigyázat! A rögtönzés erősen addiktív! Éppúgy, mint a drogok. Felbátorít, megszabadít a félelmektől és szorongásoktól, euforikus örömöt okoz, és energiával tölt fel.

Improvizációval napjainkban nemcsak színpadokon találkozhatunk, hanem a tanácsadás és coaching területén is. Bebizonyosodott ugyanis, hogy az improvizációs technikák hatékonyan és hosszú távon javítják a kollégák, diáktársak, barátok és házaspárok kommunikációs képességeit és csapatszellemét. Méghozzá humoros és újszerű módon.

Az improvizációs tréningen tét és félelem nélkül élheted meg önmagad a teljes (talán már elfeledett) természetességedben, így felfedezheted a rejtett tartalékaidat!

Az improvizációs tréning kibillent a komfortzónádból, kimozdít azok mögül a félelmeid mögül, amik egymásra rakódnak a kudarcélmények során. A laza, görcsmentes, jelen idejű létezés tanulható! A “spontaneitás művészete” az élet számos területén segíthet, hogy elérd a céljaidat.

A tréningen azzal foglalkozunk, hogy hogyan lehet a legkellemetlenebb, kudarcos helyzetekből sikeresen kijönni. Vagy legalábbis nem vesztesként, hanem emelt fővel. “Ez most nem sikerült valami fényesen, de tapasztalatnak jó volt és végül nevettünk egyet”.

 

Amit nyerhetsz:

 • lazaságot, ha valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezted
 • nehéz helyzetek jobb kezelését
 • spontaneitást
 • inspiratív hatást másokra
 • bátorságot
 • önbizalmat
 • magabiztos kommunikációt
 • humort
 • találékonyságot
 • kreativitást

Amit veszíthetsz: 

 • a görcseidet
 • a lefagyásaidat
 • a szorongásaidat
 • a jelenre kiható múltbeli kudarcaid emlékének hatását

Gyere el, és lepd meg magad, aztán lepd meg a környezeted, hiszen így másokra is inspirálóan hathatsz! Itt nem tudsz hibázni, vagy ha mégis, annál jobban nevetünk! De nem rajtad: veled!

Gyere el, ha felszabadultságra vágysz, ha nem látsz túl a korábbi sikerertelenségeiden, ha szeretnél önfeledten nevetni magadon, és ha úgy érzed, több van benned, mint amit meg mersz mutatni… Vagy egyszerűen csak gyere el, ismerkedj az improvizációs technikákkal, a többi jön magától!

Grisnik Petra

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karának színész szakán diplomázott 2008-ban, azóta több vidéki és fővárosi színházban megfordult, játszott többek között Kaposvárott, Szombathelyen, Tatabányán, Pécsett, valamint Budapesten a Szkéné Színház, az Orlai Produkciós Iroda, a Játékszín, az Örkény Stúdió, a Bethlen Téri Színház és a Thália Színház előadásaiban közreműködik, ezen kívül az Ördögkatlan Fesztivál állandó munkatársa.

 

Színpadi tapasztalatait a magyar színházi élet legendás alakjai és fiatal, feltörekvő tehetségei egyaránt bővítették, műfaji sokszínűség és újdonságokra nyitott kalandozások jellemzik pályáját.

​2011-ben junior prima díjja​l​ lett kitüntetve.​

​A művészi eszközök integrálásával újfajta, nyitott és szabad kommuikációs csatornák megnyitására buzdító eszköztárat szeretne átadni mindenki számára.

www.grisnikpetra.com

Portré film

 

Snír Péter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai és teológiai tanulmányainak egy részét ösztöndíjasként egy amerikai egyetem osztrák kampuszán végezte. Tanulmányai után értékesítőként, területi képviselőként, kiemelt ügyfélmenedzserként, valamint kereskedelmi vezetőként dolgozott kkv szektorban és multinacionális vállaltoknál.  Munkája mellett képzettséget és saját élményű tapasztalatot szerzett az alkalmazott pszichológia és tanácsadás különböző területein (pszichodráma, pszichoanalízis, kognitív és viselkedés terápia, csoportdinamikai tréningmódszer, csoportanalízis, provokatív terápia, családállítás, playback, szupervízió, coaching).

Felnőttképzőként és tanácsadóként a csoportdinamikai tréningmódszer, valamint a provokatív coaching meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze volt több éven át. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - executive és business coaching; - hatékony együttműködés és kommunikáció a vezetői teamekben; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - team és csoport coaching; - szupervizió coachok, trénerek számára; - konfliktuskezelés; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - interkulturális együttműködés és konfliktuskezelés; - önismereti csoportok vezetése;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamika, rendszerszemlélet, provokáció és humor, valamint az improvizációs színházi ismereteit és eszközeit.

Önéletrajza itt olvasható

Publikációk:

 • Kórházi lelkigondozás, Studia Wesprimiensia, Veszprém, 1999
 • Az edző a pályán játszik??! - Coaching, Snír Péter - Szabó Emese, TudásHáza Képző Centrum Kft., Eurotraining füzetek, Budapest, 2006
 • Intervenciós technikák a coachingban: a konfrontáció műveszete és a csend, HR Portál, 2010, Tovább a cikkhez
 • Csoportdinamika: a személyes felelősség előmozdítása és az egyének kölcsönhatása, Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának XVIII. Konferencia Kiadványa, 2011, Tovább a cikkhez
 • 7 szempont, ami segít a coach képzés kiválasztásában, Snír Péter - Wiesner Edina, HR Portál, 2012, Tovább a cikkhez
 • Amikor a visszajelzések hatására változunk - egy provokatív tréning, HR Portál 2012, Tovább a cikkhez
 

 • A 5 alkalmas improvizációs tréning normál ára: 120.000 Ft +Áfa
 • Magánszemélyek részére kedvezményt adunk: bruttó 50.000 Ft

A képzés 5  esti alkalomból áll:

 1. 2018. április 17. (kedd), 17.30-20.45
 2. 2018. április 24. (kedd), 17.30-20.45
 3. 2018. május 2. (szerda), 17.30-20.45
 4. 2018. május 8. (kedd) 17.30-20.45
 5. 2018. május 16. (szerda) 17.30-20.45

Jelentkezés