Autogén tréning csoport indul (relaxáció tanulás) 2022. január 10-n heti rendszerességgel, hétfőnként (összesen 10 alkalom), 18.00-19.30 között. A kezdő időpont fix, és az utána következő hétfőket a csoport együtt pontosítja.
Helyszín: Bp-1122, Forrás Jóllét Stúdió, Magyar jakobinusok tere 7.

Autogén tréning (AT) lényege és hatásai: 
Orvosi szempontból a legtöbbet kutatott relaxációs módszer, amelynek rendszeres gyakorlása erősíti a test öngyógyító folyamatait és nagyszerűen oldja a stresszt. Az autogén tréning saját erőnkből merít, a saját aktivitásunkat használja fel. Lényege, hogy a rendszeresen, tréningszerűen végzett gyakorlatokkal – belső koncentrációval és önmagunkra irányuló passzív figyelemmel – létrehozzuk a pszichés és testi-lelki ellazultságot. Ebben a relaxált állapotban elménk befolyásolni képes testünk ön-regulációs rendszerét, amely így a keringésre, a szívritmusra és a légzésre kedvezően hat. Az autogén tréning eljárás lehetővé teszi a stressz csillapítását oly módon, hogy autonóm idegrendszerünket megtanítjuk ellazítani.
Életünk során a mindennapi rohanásban, ügyeink intézésekor a „feszültség megtanulása” automatikusan, ám elmulasztottuk megtanulni a „feltöltést”, azaz hogyan kell feloldódni, ellazulni – erre kiváló módszer az autogén tréning.
Hatása: Az AT (relaxáció) jelentősen hozzájárul életminőségünk és közérzetünk javulásához, kellő felkészültséget ad és pszichés energiát szabadít fel a stresszek, konfliktusok megfelelő feldolgozásához, megoldásához. A módszer rendszeres gyakorlásának eredményeképpen rövidebb idő alatt mélyebben és nyugodtabban pihenünk, nő a fizikai tűrőképességünk, a pszichés feszültségtűrésünk, fokozódik a teljesítmény, és fejlődik az önismeretünk.
Ha csatlakoznál az alakulóban lévő csoporthoz, de van még kérdésed, hívj!

 

Wiesner Edina

Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egyetemi kancellárként részt vett egy magyar egyetem átszervezésében, irányításában, az egyetemen óraadóként is dolgozott. Végzett természetgyógyászként az egészségmegőrzést, a preventív gondolkodást fontosnak tartja. Munkáit magyarul, németül és angolul is végzi.

Főbb kompetencia területei:

- a vezető személyes hatékonyságának fejlesztése; a legjobb döntés megtalálásának támogatása; -  hatékony kommunikáció teamekben, projekt csapatokban; - stressz- és feszültségkezelés módszerei egyének és csoportok számára; - konfliktus feloldása és pozitívvá formálása egyének számára és csoportokban; - érzelmi és társas intelligencia fejlesztése; - csoportdinamikai tréningek vezetése; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a Neuro Lingvisztikus Programozást, az EFT-t,  csoportdinamikai ismeretét, a Provokatív stílust, és humort,  és rendszerszemléletű gondolkodását.

Önéletrajza itt olvasható

Publikációk: 7 szempont, ami segít a coach képzés kiválasztásában, Snír Péter – Wiesner Edina, HR Portál, 2012 Ezért van több női coach, mint férfi, Origo, 2019. dec. 06.

2022. 01. 03. - 2022. 03. 31.

Csoportos tanfolyam (4 főtől – max. 8 főig): 10 alkalom (90 perc/alkalom) 80.000 Ft/fő.

Egyeni tanfolyam 10 alkalom (60 perc/alkalom) 240.000 – Ft/fő

Kétszemélyes tanfolyam 10 alkalom (60 perc/alkalom) 120.000 Ft/fő

 

Jelentkezés

Név*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.