Autogén tréning csoport indul (relaxáció tanulás) 2019. szeptember 23. – november 11. között, heti rendszerességgel, hétfőnként (összesen 10 alkalom), 18.30-20.00-ig. A kezdő időpont fix, és az utána következő hétfőket a csoport együtt pontosítja.
Helyszín: Maros u. 20., 12. ker.

Autogén tréning (AT) lényege és hatásai: 
Orvosi szempontból a legtöbbet kutatott relaxációs módszer, amely erősíti a test öngyógyító folyamatait. Az autogén tréning saját erőnkből merít, saját aktivitásunkat használja fel. Lényege, hogy a rendszeresen, tréningszerűen végzett gyakorlatokkal – belső koncentrációval és önmagunkra irányuló passzív figyelemmel – létrehozzuk a pszichés és testi-lelki ellazultságot. Ebben relaxált állapotban elménk befolyásolni képes testünk ön-regulációs rendszerét, amely a keringést, szívritmust és légzést is kontrollálja. Az autogén tréning eljárás lehetővé teszi a stressz csillapítását oly módon, hogy autonóm idegrendszerünket megtanítjuk ellazítani. Akaratunk és figyelmünk koncentrálásával egy cél elérése érdekében hatalmas energiákat tudunk megmozgatni. Sajnos a “feszültség megtanulása” mellett azonban elmulasztottuk megtanulni a „feltöltést” hogy hogyan kell feloldódni, ellazulni – na erre kiváló az autogén tréning.
Hatása: Az autogén tréning jelentősen hozzájárul életminőségünk és közérzetünk javulásához, kellő felkészültséget ad, pszichés energiát szabadít fel a stresszek, konfliktusok megfelelő megoldásához, feldolgozásához. A módszer rendszeres gyakorlásának eredményeképpen rövidebb idő alatt mélyebben és nyugodtabban pihenünk, nő a fizikai tűrőképességünk, a pszichés feszültségtűrésünk, fokozódik a teljesítmény, fejlődik az önismeretünk.
Ha csatlakoznál az alakulóban lévő csoporthoz, de van még kérdésed, hívj!

 

Akik tavaly tanultak, jöhetnek ismételni!

Wiesner Edina

Pedagógia szakos tanárként végzett. Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egy magánegyetem vezetésében is dolgozott. Képzett természetgyógyász, reflexológus. Németül és angolul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - a vezető személyes hatékonyságának fejlesztése; a legjobb döntés megtalálásának támogatása. -  hatékony kommunikáció a projekt csapatokban; - stressz- és feszültségkezelés módszerei egyének és csoportok számára; - konfliktus feloldása és pozitívvá formálása két ember vagy csoportok között; - kreatív viselkedés és gondolkodás útjai; - vezetői coaching; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza az NLP, a csoportdinamikai, valamint természetgyógyászi ismeretét.

Önéletrajza itt olvasható

Kétszemélyes tanfolyam (pároknak, barátoknak): 10 alkalom (60 perc/alkalom) 10000.- Ft/alkalom/fő.
Csoportos tanfolyam (4 főtől – max. 8 főig): 10 alkalom (90 perc/alkalom) 5000.- Ft/alkalom/fő.

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.