Books

H. Ehrensperger – P. Stierli: Csak semmi pánik! – Csoportdinamika az iskolában (2022)

Az iskolában számos munkakapcsolatot élhetünk meg. Ebből a szem­ pontból teljesen mindegy, hogy kicsiket vagy kamaszokat tanítunk, vagy hogy a tanáriban hogyan jövünk ki a … Read more »

E. Werro: Agilis keretrendszerek csoportdinamikai szempontból (2020)

Evelyn Werro 2017-ben kiadott könyve a maga nemében úttörőnek is tekinthető, mivel a – talán a szükségesnél még most is kevesebb figyelmet kapott – agilitás … Read more »

Ch. Cordes: Ne féljünk a rögtönzéstől! (2020)

Vigyázat! A rögtönzés erősen addiktív! Éppúgy, mint a drogok. Felbátorít, megszabadít a félelmektől és szorongásoktól, euforikus örömöt okoz, és energiával tölt fel. Improvizációval napjainkban nemcsak … Read more »

C. Edding – K. Schattenhofer: Bevezetés a teammunkába (2020)

A teammunka leginkább akkor kerül az érdeklődés homlokterébe, amikor valami nem működik a teamben. Cornelia Edding és Karl Schattenhofer könyve olyan útmutató, amely gyakorlati tapasztalatokon … Read more »

F. B. Simon: Bevezetés a konfliktus rendszerszemléletébe és a konfliktusmegoldásba (2019)

Mi a konfliktus? A kérdést sokkal nehezebb megválaszolni, mint ahogy az első látásra tűnhet. Pedig elég csak kézbe venni egy napilapot, és máris válaszok garmadája … Read more »

O. König – K. Schattenhofer: Bevezetés a csoportdinamikába (5. kiad., 2023)

Bevezetés a csoportdinamikába – témájában hiánypótló könyv a hazai piacon! Karl Schattenhofer és Oliver König, Bevezetés a csoportdinamikába, a csoportdinamikáról szóló alapműve a hazai pszichológia, ezen … Read more »

Minden könyv