business és life coach

„A tanfolyam során tanultakat nem csupán coaching folyamatban alkalmazom. Észrevétlenül gyűrűzött be a mindennapi életembe. Ez a hozzáállás ezután mindig velem marad, legyen az munka vagy magánélet. A gyerekeimmel való problémamegoldásban például egészen új módszereket is alkalmazok a korábbiakhoz képest.”

Hogy miért is ajánlom szívből az In Dynamics Business és Life Coach képzését?

Volt némi elképzelésem arról, mit is kapok majd ennek során, és mivel leszek több általa. Mégis azt kell mondanom, hogy az előzetes várakozásaimhoz képest sokkal többet profitáltam belőle. Bátran állítom, nem pusztán egy szakmát adnak.

Maga a képzési folyamat egy óriási utazás, egy kaland volt számomra, ahol nem csak új emberekkel ismerkedtem meg, és kötöttem mély barátságokat, hanem saját magammal is találkoztam.

A képzők szakmailag és emberileg is kiemelkedő példát mutattak számomra. Igazi elhivatottság árad belőlük, és valódi tartalommal töltenek meg minden percet.

Az egyes modulok részeként igazi újdonság volt számomra a szupervízió lehetősége és az öt napos csoportdinamikai tréning, melyek óriási fejlődési lehetőséget nyújtottak.

A tanfolyam során tanultakat nem csupán coaching folyamatban alkalmazom. Észrevétlenül gyűrűzött be a mindennapi életembe. Ez a hozzáállás ezután mindig velem marad, legyen az munka vagy magánélet. A gyerekeimmel való problémamegoldásban például egészen új módszereket is alkalmazok a korábbiakhoz képest.

Fantasztikus dolog számomra, hogy olyan szemlélettel és eszköztárral gazdagodtam, amivel segíthetek másoknak megtalálni a saját egyedi problémájukra a saját egyedi válaszaikat. Ez a sikerélmény igazi adrenalin 🙂 .