vezető, coach

„… számos felismerésem született arról, hogy ki vagyok, milyen elakadásaim vannak és hogyan válhatok még jobb segítővé.”

Egy éve kezdtem el a coach képzést az In Dynamics-nál. Több képző közül választottam ki Pétert és Edinát. Hitelesnek és profinak tűntek a nyílt napon, a képzés során pedig kiderült: nem tévedtem.

Szakmailag, emberileg mindent beletettek abba, hogy mi 10-en a legjobb coach-okká váljunk, önmagunkhoz képest.

Az én saját életemben ez azt jelentette, hogy számos felismerésem született arról, hogy ki vagyok, milyen elakadásaim vannak és hogyan válhatok még jobb segítővé.

A képzésen olyan eszközöket kaptam a kezembe, ami mind a magánéletemben, mind a munkámban előre vitt. Gyakorlatias feladatokkal, konfrontatív kérdésekkel, saját élményekkel, hatékony megoldásokkal fog találkozni aki Edináékhoz megy tanulni.

A csoportdinamikai tréningen olyan visszajelzéseket kaptam, ami kb. 5 évvel vitt előre a saját önismeretemben. Nagykorúsításhoz kötném, hogy mindenkinek kötelező legyen részt vennie egy ilyen tréningen.

A szupervízió minden percét élveztem. Minden esetmegbeszélésen „aha”-élményem volt, ha a klienshez való kapcsolódásunkkal kezdtük el dolgozni, a lehetséges megoldásokra fókuszálva. (Ami érdekes módon, mintha az én saját életem problémáira is épp megoldásként szolgáltak volna..) Nem mondom, hogy könnyű volt szembesülni a gyengeségeimmel, de megérte.

Jól felépített, szervezett- tervezett, humorral tarkított képzés, profi szakemberek.