business és life coach, tréner

„A képzés alapokat adott egy új életúton való elinduláshoz. Felismertem a valódi erősségeimet, magabiztossá váltam, vállalni mertem a felelősséget önmagamért és a döntéseimért, félre tudtam tenni a másoknak való megfelelést, és lett bátorságom egy új vállalkozást elindítani egy számomra teljesen ismeretlen nagyvárosban.”

Végre egy képzés, ami nem csak a fővárosra orientálódik, hanem teret ad a vidéken élők számára is az új területek megismeréséhez. Egy nyírségi kisfaluban élve akkor még nem tudtam volna bevállalni a budapesti képzési modulokon való részvételt, így 2013-ban konkrétan az „égből pottyant” elém ez a lehetőség, itt Debrecenben. Két év után visszatekintve engem a képzők személyisége fogott meg leginkább, mivel ötvöződött a lágyabb, finoman vezetett, érzésekre fókuszáló női stílus a kemény, határozott, gyakran a konfrontációt is előtérbe helyező férfi stílussal. Mindemellett számomra nagyon hasznos volt a képzés gyakorlatiassága is, hiszen első pillanattól kezdve beledobtak a képzők a mélyvízbe. A saját bőrömön kellett megtapasztalnom a coaching folyamatok előre nem látható, kiszámíthatatlan részeit, amiben volt önismeret, érzelmi intelligenciafejlesztés, önmenedzselésre ösztönzés stb.

A képzés alapokat adott egy új életúton való elinduláshoz. Felismertem a valódi erősségeimet, magabiztossá váltam, vállalni mertem a felelősséget önmagamért és a döntéseimért, félre tudtam tenni a másoknak való megfelelést, és lett bátorságom egy új vállalkozást elindítani egy számomra teljesen ismeretlen nagyvárosban. Ma már önálló vállalkozó vagyok, coachként és trénerként dolgozok Debrecenben, valamint az Észak-Alföldi Régió településein. Elnöke lettem az egy éve megalakult Debreceni Coach Club-nak, amiben a coaching módszerének a népszerűsítését vállaltuk fel az alapító tagokkal.

A magam útját járva nyitott vagyok az előttem álló lehetőségekre, és megerősödött belső motivációval inspirálom saját magamat a könnyed, laza és tudatos életre, amiben remekül érzem magamat. 🙂

www.hornyakeva.hu