HR manager, business és life coach

„Edina és Péter képzése a „Csináld most!”- elve szerint működik. Gyakorlatorientált, és a business-, és life coaching szakmai elméleti alapjain túl – a módszerek széles tárházát megmutatva – egy mélységes, ám végletekig támogató önismereti úton vezettek végig.”

Carpe Diem! – nálam: „Csináld most!” 🙂 

Barátnőm felhívott egy csütörtök este, hogy coach – képzést kezd pénteken. Mivel Ő hihetetlen alapos, pedáns és minden létező információ és ajánlás után ered, tudtam, hogy a magyar piaci lehetőségeket maximálisan átvizsgálva döntött az In Dynamics és Péter mellett. Másnaptól ott ültem vele, és megérte!

Edina és Péter képzése is a „Csináld most!”- elve szerint működik.

Gyakorlatorientált, és a business-, és life coaching szakmai elméleti alapjain túl – a módszerek széles tárházát megmutatva – egy mélységes, ám végletekig támogató önismereti úton vezettek végig.

„Csináld most!” – Tanulj az ügyféllel, az ügyféltől első perctől! Meríts a csoporttagok visszajelzéséből!

Használj különféle utakat, technikákat!

Színezd újra, vagy meztelenítsd a végletekig…

Önreflexió, szupervíziós csoportülés, Intervíziók és a csoportdinamikai tréning komfortzónán túli élménye a csoporttagok barátin túli kötődésével együtt nemcsak hivatást, de hitvallást és életszemléletet is adott.

Széles körű szakmai tudás, támogató folyamatok, rengeteg visszajelzés és iránymutatás – ez jellemzi Edina, Réka, Emese és Péter működését.

Holisztikus megközelítés, életre reagáló ismeretanyag és vezettetés. Hála érte!