ügyvezető, 1001 Éjszaka Hastánc Stúdió

„A képzésen a fő élményem a valós ügyfelek és valóságos coach működés felé terelés. A tanfolyam végigvisz a kezdeti lépésektől a szakmai működés beindulásáig. Tehát a résztvevőből nem a tanfolyam elvégzése után válik ügyfeleket segítő coach, hanem a tanfolyam alatt.

Jó volt látni, hogy jelenleg is ügyfelek fejlesztésével foglalkozó szakemberek és a tanácsadási területre más szakmából frissen érkező résztvevők egyaránt hasznos tudást kaptak a tanfolyamon, és coachként a működésük beindult, vagy érdemben fejlődött.

Nem ajánlom a képzést azoknak, akik pusztán iskolapadra, vagy egy újabb tanfolyamra, és az azzal járó közösségi élményre vágynak, mert az oktatás módszere nem előadás alapú. A képzést jó szívvel ajánlom azoknak, akik hatékonyan, felelősen és szívből szeretnék ügyfeleiket hozzásegíteni céljuk eléréséhez. Ehhez a célhoz kaptam további motivációt, jól bevált technikákat, és kollegiális bánásmódot.

Úgy érzem, hogy ezt a tudást csak az tudja innen elvinni, aki lelkében elkötelezett segítő már most. A tanfolyam számomra ennek a kiindulópontnak a fejlesztéséről szólt, amit ezúton is köszönök.”