csoport és team coach

„A képzés során nem csak a saját coaching gyakorlatokból tanulhattunk, hanem arról is, hogy mint csoporttag hogyan működünk, hogyan hat ránk a csoport, és mi milyen hatással vagyunk a csoportra, egyszóval egy nagyon intenzív és speciális önismereti munka részesei voltunk.”

 

Mit adott nekem ez a képzés:

A Csoport és Team Coach képzés nagyon erős gyakorlati alapot és tapasztalatot, ezáltal bátorságot, önbizalmat adott a csoportokkal való foglalkozáshoz. Izgatott az a kérdés, hogyan lehet a csoportokban rejlő erőket, dinamikákat mozgatni, és hogy én képes vagyok-e ezekkel bánni, megzabolázni, és a fejlesztés szolgálatába állítani. Számomra ez egyfajta varázslat.

Ami különösen tetszett:

A képzésben a coaching gyakorlatok megszervezése ránk volt bízva, ami igazi kihívás, de én nagyon szerettem azt, hogy ez így van. Sokat akartam kivenni ebből a képzésből, ezért sokat tettem bele, tehát az én döntésemen múlt, hogy mennyit fejlődök!!

A képzés során nem csak a saját coaching gyakorlatokból tanulhattunk, hanem arról is, hogy mint csoporttag hogyan működünk, hogyan hat ránk a csoport, és mi milyen hatással vagyunk a csoportra, egyszóval egy nagyon intenzív és speciális önismereti munka részesei voltunk. A csoportműködésről szerzett tapasztalat kétségtelenül sokat hozott a munkáimban, és most lényegesen bátrabban ugrok neki egy konfliktus kezelésének, mint korábban. Sőt, kifejezetten izgat ez a téma!!

A képzés óta igyekszem minél több csoportos foglalkozást szervezni az egyéni coachingok mellett. Vezetői team-nek konfliktus kezelést, sport klubnak szemlélet fejlesztést, önbizalom növelést, kismamáknak támogató csoport coachingot tartok.

Miért, és kinek ajánlom ezt a képzést:

Azoknak ajánlom, akik elég bátrak és elszántak ahhoz, hogy csoportokkal foglalkozzanak, és közben szembenézzenek a saját félelmeikkel is. Azoknak ajánlom, akik szeretik a gyakorlatorientált képzéseket, és nem sablonokat, technikákat, kész megoldásokat akarnak kapni, hanem szeretik önmaguk egyedi a megoldásait megtalálni, és nem hisznek a konzervmegoldásokban!!

A képzésen értékrendet, látásmódot, fejlődést, önismeretet, alázatot, büszkeséget, bátorságot kaptam, valamint  erős szakmai közeget, tartós kapcsolatokat, barátságot, amik azóta is segítik az életemet, a szakmai fejlődésemet.

Hol alkalmazom:

Nem csak a munkában, hanem a családi életünkbe is belopta magát az a szemlélet, amit itt tanultunk. 🙂

www.bmtherapeia.hu