business és life coach, virtuális asszisztens

„Szívből ajánlom a képzést, és persze a képzőket, mert nagyon jól felépített tematika mentén haladtunk, na és a csoportdinamikai tréning? Az aztán a non plus ultra! Az egész képzés sava-borsa, a belépő az önismeretbe, a brutál tükör. Fantasztikus emlékek, azóta is felvillannak.”

Az életem egyik meghatározó időszakában egy nagyon kedves coach segített abban, hogy rájöjjek, mit akarok az életemmel kezdeni, hova tovább. Feledhetetlen élmény volt. Azóta is hálás vagyok, hogy részt vettem abban a coachingban. Aztán nem sokkal később szemben találtam magam az In Dynamics képzési ajánlatával, ami ráadásul városomban, Győrben volt éppen, sőt kiderült az én coach-om is náluk tanult. Ez volt az a klasszikus jel. Első pillanatra hívogató volt! És ez már a múlt, hiszen tavaly ősztől már magam is coach vagyok.

A folyamat gyors és tudatos volt. Átéltem, megtalált, beleálltam, azzá váltam. 🙂 Ennyi! Mindössze egy év alatt hatalmas utat jártam be, hatalmas „aha” élményeket és ismereteket szereztem magamról.

Gondoltam, már megérte – magamat ennyire és így még nem láttam. Ijesztő és egyben felemelő érzés.

A képzés segített abban, hogy felfedezzem önmagam, és persze felkészített arra, hogy másokat is ehhez segítsem. Vallom, az élmény, ami nekem akkor megadatott, az jár mindenkinek.

Szívből ajánlom a képzést, és persze a képzőket, mert nagyon jól felépített tematika mentén haladtunk, na és a csoportdinamikai tréning? Az aztán a non plus ultra! Az egész képzés sava-borsa, a belépő az önismeretbe, a brutál tükör. Fantasztikus emlékek, azóta is felvillannak.

Köszönöm az élményt és a szakmai támogatást!