Jelentkezz a nyílt napunkra!

 

2018. június 26. ( 08.30-10.30) Helyszín: Eötvös 101067 Budapest, Eötvös utca 10.

 TRÉNING vagy inkább csoport, team COACHING?
Megtudod, hogy mi mire jó,  és mi passzol inkább hozzád.

  • Szeretnél csoportokat vagy teameket coacholni?
  • Vezető beosztásban dolgozol és szeretnéd jobban vezetni a csoportodat, teamedet?
  • Érdekel a csoportok, teamek dinamikája és fejlesztési lehetősége?
  • Új eszközöket és kompetenciákat tanulnál a csoportok és teamek vezetéséhez?

Ha a fenti kérdésekre IGEN-nel válaszoltál, akkor érdemes elvégezned a Csoport és team coach képzésünket. Gyere és ismerkedj meg velünk, nézd meg, mi hogyan csináljuk!

Miért tartunk nyílt napot?  

  • Megmutatjuk, hogy a teljes csoport és team coach képzésünk tényleg gyakorlatorientált, és azonnal használható tudással és gyakorlattal gazdagodsz.
  • Nem kell zsákbamacskát venned, mivel elegendő információt kapsz a nyílt esten, ami alapján könnyen dönthetsz, hogy jelentkezel-e a 184 órás képzésünkre.
  • Kiderül, hogy miért egyedülálló a képzésünk Közel-Kelet Európában.
  • Megmutatjuk, hogyan lehet úgy tanulni, hogy ne érezd a tanulást nyűgnek.
  • Szeretnénk, hogy a nyílt est végén azt mondhasd, érdemes volt eljönni és szívesen tanulnál tőlünk.

Miért érdemes most eljönnöd? 

  • Mert már a nyílt napon is sokat tanulhatsz.
  • Mert láthatod, milyen a csoport és team coach képzés, megismerkedhetsz a képzőkkel.
  • Mert így kevesebb kockázatot vállalsz a képzés kiválasztásakor.
  • Mert most kötelezettségvállalás nélkül beleláthatsz abba, hogy milyen is csoport és team coachnak lenni.
  • Mert jól fogod magad érezni !

Jelentkezz most!

Regisztrációs díj és jelentkezés feltétele

A jelentkezés a regisztrációs díj befizetésével történik.
A regisztrációs díj: 2000 Ft. 

Kártyás fizetés esetén számlát a Billingo számlázó program küldi ki a megadott e-mail címre.
Átutalásos fizetés esetén a Billingo számlázó program díjbekérő számlát küld ki a megadott e-mail címre és csak az átutalt regisztrációs díj esetén válik elfogadottá a jelentkezés.

Vannak még kérdéseid?

Snír Péter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai és teológiai tanulmányainak egy részét ösztöndíjasként egy amerikai egyetem osztrák kampuszán végezte. Tanulmányai után értékesítőként, területi képviselőként, kiemelt ügyfélmenedzserként, valamint kereskedelmi vezetőként dolgozott kkv szektorban és multinacionális vállaltoknál.  Munkája mellett képzettséget és saját élményű tapasztalatot szerzett az alkalmazott pszichológia és tanácsadás különböző területein (pszichodráma, pszichoanalízis, kognitív és viselkedés terápia, csoportdinamikai tréningmódszer, csoportanalízis, provokatív terápia, családállítás, playback, szupervízió, coaching).

Felnőttképzőként és tanácsadóként a csoportdinamikai tréningmódszer, valamint a provokatív coaching meghonosítója, a csoport- és teamdinamika szakembere. Rögtönzések Színháza a Lakmusz Társulat improvizációs színésze volt több éven át. Angolul, németül, szlovákul folyékonyan beszél.

Főbb kompetencia területei: - szervezetfejlesztési folyamatok tervezése és kivitelezése; - csoportdinamikai tréningek tartása; - vezetői hatékonyság fejlesztése; - executive és business coaching; - hatékony együttműködés és kommunikáció a vezetői teamekben; - teamek együttműködése, rejtett konfliktusok feloldása; - team és csoport coaching; - szupervizió coachok, trénerek számára; - konfliktuskezelés; - szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése; - interkulturális együttműködés és konfliktuskezelés; - önismereti csoportok vezetése;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a pszichodráma, a csoportdinamika, rendszerszemlélet, provokáció és humor, valamint az improvizációs színházi ismereteit és eszközeit.

Önéletrajza itt olvasható

Publikációk:

  • Kórházi lelkigondozás, Studia Wesprimiensia, Veszprém, 1999
  • Az edző a pályán játszik??! - Coaching, Snír Péter - Szabó Emese, TudásHáza Képző Centrum Kft., Eurotraining füzetek, Budapest, 2006
  • Intervenciós technikák a coachingban: a konfrontáció műveszete és a csend, HR Portál, 2010, Tovább a cikkhez
  • Csoportdinamika: a személyes felelősség előmozdítása és az egyének kölcsönhatása, Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának XVIII. Konferencia Kiadványa, 2011, Tovább a cikkhez
  • 7 szempont, ami segít a coach képzés kiválasztásában, Snír Péter - Wiesner Edina, HR Portál, 2012, Tovább a cikkhez
  • Amikor a visszajelzések hatására változunk - egy provokatív tréning, HR Portál 2012, Tovább a cikkhez
 

Wiesner Edina

Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egyetemi kancellárként részt vett egy magyar egyetem átszervezésében, irányításában, az egyetemen óraadóként is dolgozott. Végzett természetgyógyászként az egészségmegőrzést, a preventív gondolkodást fontosnak tartja. Munkáit magyarul, németül és angolul is végzi.

Főbb kompetencia területei:

- a vezető személyes hatékonyságának fejlesztése; a legjobb döntés megtalálásának támogatása; -  hatékony kommunikáció teamekben, projekt csapatokban; - stressz- és feszültségkezelés módszerei egyének és csoportok számára; - konfliktus feloldása és pozitívvá formálása egyének számára és csoportokban; - érzelmi és társas intelligencia fejlesztése; - csoportdinamikai tréningek vezetése; - team és csoport coaching;

Munkamódszerében szívesen alkalmazza a Neuro Lingvisztikus Programozást, az EFT-t,  csoportdinamikai ismeretét, a Provokatív stílust, és humort,  és rendszerszemléletű gondolkodását.

Önéletrajza itt olvasható

Publikációk: 7 szempont, ami segít a coach képzés kiválasztásában, Snír Péter – Wiesner Edina, HR Portál, 2012 Ezért van több női coach, mint férfi, Origo, 2019. dec. 06.

Jelentkezés

Válasszon fizetési módot!

Válasszon árat!

Nyílt nap 2000 Ft

Válasszon árat!

Nyílt nap 2000 Ft