Stréda Eszter

Csoportdinamikai, szupervizori és szervezeti tanácsadói tanulmányait a németországi TOPS keretein belül végezte. A DGGO tagja, rendszeresen tart pszichodráma workshopokat Magyarországon és a stuttgarti Moreno Intézetben egyaránt. Szupervizori és tanácsadói munkájában is szívesen használja a pszichodráma elemeit, mivel ezek könnyen és … Tovább »

Snír Péter

Végzettsége szerint teológus és szociális munkás. Filozófiai és teológiai tanulmányainak egy részét ösztöndíjasként egy amerikai egyetem osztrák kampuszán végezte. Tanulmányai után értékesítőként, területi képviselőként, kiemelt ügyfélmenedzserként, valamint kereskedelmi vezetőként dolgozott kkv szektorban és multinacionális vállaltoknál.  Munkája mellett képzettséget és saját … Tovább »

Wiesner Edina

Munkatapasztalatának jelentős részét az üzleti és a közszférában szerezte, többek között nemzetközi projektekben és munkacsoportokban. Részt vett egy nyelviskola alapításban és vezetésében, valamint egyetemi kancellárként részt vett egy magyar egyetem átszervezésében, irányításában, az egyetemen óraadóként is dolgozott. Végzett természetgyógyászként az … Tovább »

Marosszéki Emese

A debreceni képzés szupervizora.
Végzett szociális munkás (Debreceni Egyetem), szupervízor, szupervízor-coach (Károli Gáspár Református Egyetem).
Szociális területen szakmai vezetőként dolgozott, majd saját cég alapítása óta (2006) szervezetfejlesztő tréner, szupervízor, coach és egyetemi oktatóként (DE, Károli Egyetem) dolgozik. Főbb kompetencia … Tovább »

Sebőkné Bodnár Valéria

Pszichológia és pedagógia szakon végzett. Munkatapasztalatának egy részét pedagógusként és oktatóként szerezte.
Tíz évig saját munkaerő kölcsönző cégét vezette. Jelenleg pszichoterapeutaként, trénerként és coachként dolgozik. Képzett hipnoterapeuta, relaxációs és kognitív viselkedés terapeuta, valamint NLP Master Practitioner. Főbb kompetencia területei:Tovább »

Dr. Klaus Antons

Szociológiát és pszichológiát tanult. Pszichológiából doktorált. Korábbi klinikai tevékenysége mellett kutatott és több neves egyetemen oktatott. A Német Csoport- és Szervezetdinamikai Egyesület (DGGO) kiképző csoportdinamikai trénere.  A Német Szupervíziós Egyesület (DGSv) kiképző tanszupervizora. Család- és szociálterápiában is képzett. Jelenleg szabadúszó … Tovább »

Dr. Karl Schattenhofer

Pszichológus diplomát szerzet a müncheni egyetememen. A doktori disszertációját a csoportok önszerveződéséről írta. Több mint 30 éve foglalkozik csoportok és teamek kutatásával és fejlesztésével, tapasztalatait több könyvben és cikkben publikálta. Egyetem után szociális intézményekben dolgozott pszichológusként és pszichoterapeutaként, valamint vezető … Tovább »

Grisnik Petra

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karának színész szakán diplomázott 2008-ban, azóta több vidéki és fővárosi színházban megfordult, játszott többek között Kaposvárott, Szombathelyen, Tatabányán, Pécsett, valamint Budapesten a Szkéné Színház, az Orlai Produkciós Iroda, a Játékszín, az Örkény Stúdió, a Bethlen Téri … Tovább »

Szentpály-Juhász Imre

Alapvégzettsége teológus, a Testnevelési Egyetemen mentálhigiénés szakképzésen és pszichodráma vezetői képzésen vett részt, valamint elvégezte a Károli Egyetemen középiskolai pedagógus, a Német Pasztorálpszichológiai Társaság szupervizor-coach és a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás képzését. Az SDG Konferencia Központ igazgatójaként intézményvezetői tapasztalatokat szerzett, óraadó volt a Pápai Ref. … Tovább »