Hr főmunkatárs, business és life coach

„A képzés ahol a tananyag átadásának módszere is tananyag, gyakorló terep, személyes példa, és élmény. Ahol az új tudás megszerzése mellett olyan önismereti fejlődésen mentem keresztül, ami hitelessé teszi a munkámat.”

Gyakran hallom azt a bölcsességet, hogy időről-időre, egyesek szerint hét évente, érdemes megújítani az életünket, váltani a munkában, valami újat kezdeni. Ilyen megújulás igénye volt bennem, amikor jelentkeztem az In Dynamics Consulting business és life coach képzésére. Úgy terveztem, hogy jó kiindulópont lesz, és nem utolsó sorban tudom majd hasznosítani a munkámban a HR területén.

A tapasztalati úton való tanulás alapvetően különbözött mindattól, amivel addig a tanfolyamok, képzések során találkoztam, ebből következik, hogy a hatása is más volt, mint az eddigi képzéseké.  Adott tudást, friss információkat, szemléletes példákat, jó gyakorlatokat és új ismeretségeket, ahogy más képzések is.

Itt azonban nem zöldfülűnek, hanem partnernek éreztem magam, akinek már most is megvannak azok az érdemei, értékei és erői, amiket újra felfedezve és tudatosítva elég erős alapok a munkához, és a fejlődéshez. A legnagyobb megerősítést és szakmai biztonságot számomra ez adta.

Ez itt kérem egy „coaching típusú képzés”, ahol a tananyag átadásának módszere is tananyag, gyakorló terep, személyes példa, és élmény. Ahol az új tudás megszerzése mellett olyan önismereti fejlődésen mentem keresztül, ami hitelessé teszi a munkámat.