Papp Csilla

„…nem az legfontosabb hozadéka számomra, hogy jó vagy jobb coach lehetek, hanem, hogy jobb ember.” Korábban az Edina és Péter által szervezett Business&Life Coach és pár év múlva a Provikatív coach képzéseken vettem részt. Mindkét folyamat meghatározó volt az életemben. … Tovább »

Bálint Viktória

„A képzés során nem csak a saját coaching gyakorlatokból tanulhattunk, hanem arról is, hogy mint csoporttag hogyan működünk, hogyan hat ránk a csoport, és mi milyen hatással vagyunk a csoportra, egyszóval egy nagyon intenzív és speciális önismereti munka részesei voltunk.” … Tovább »

Forgon Emese

„A képzés ahol a tananyag átadásának módszere is tananyag, gyakorló terep, személyes példa, és élmény. Ahol az új tudás megszerzése mellett olyan önismereti fejlődésen mentem keresztül, ami hitelessé teszi a munkámat.” Gyakran hallom azt a bölcsességet, hogy időről-időre, egyesek szerint hét évente, … Tovább »

Patakiné Kurta Mariann

„A tanfolyam során tanultakat nem csupán coaching folyamatban alkalmazom. Észrevétlenül gyűrűzött be a mindennapi életembe. Ez a hozzáállás ezután mindig velem marad, legyen az munka vagy magánélet. A gyerekeimmel való problémamegoldásban például egészen új módszereket is alkalmazok a korábbiakhoz képest.” … Tovább »

Grászli Júlia

„A coach képzés segítségével olyan gyakorlatban is azonnal használható tudást kaptam Pétertől és Edinától, amit szó szerint már a képzés alatt pénzre tudtam váltani. Mind ezekhez pedig Péter és Edina személyisége is hozzájárul, ahogy sallang nélkül, természetesen vannak jelen tréner szerepben, … Tovább »

Csutkai Réka

„Edina és Péter képzése a „Csináld most!”- elve szerint működik. Gyakorlatorientált, és a business-, és life coaching szakmai elméleti alapjain túl – a módszerek széles tárházát megmutatva – egy mélységes, ám végletekig támogató önismereti úton vezettek végig.” Carpe Diem! – nálam: … Tovább »

Kovácsné Cseke Judit

„A trénerek személyisége, egyéni stílusa, játékossága ötvöződik szakmai tapasztalatukkal és fegyelmezettségükkel, ami a minőséget is adja. A coaching folyamataimban megtapasztalt események, és a néha kiszámíthatatlan helyzetek inspirálták a bennem is zajló változást.” Amikor 2018 februárjában elkezdtem a Csoport és Team Coach … Tovább »

Horváth László

„Tanácsadóként és projektvezetőként eszköztáram gyakorlatorientált bővítését céloztam meg a coach képzéssel. A programhoz tartozó csoportdinamikai tréning során szociális kompetenciáimat és önismeretemet vehettem górcső alá. A belső jelenségek tudatos megélése, a személyek közötti hatás-visszahatás elemzése lehetővé tette számomra működésem mélyebb megértését, … Tovább »

Balázsi Edina

„Szívből ajánlom a képzést, és persze a képzőket, mert nagyon jól felépített tematika mentén haladtunk, na és a csoportdinamikai tréning? Az aztán a non plus ultra! Az egész képzés sava-borsa, a belépő az önismeretbe, a brutál tükör. Fantasztikus emlékek, azóta is felvillannak.” … Tovább »

Somlai Réka

„Ez a képzés azért különleges, mert nem egy nagy „coach gyár”, ahol futószalagon képzik a coachokat. Megvan a személyes jellege, ahol a csoport és a trénerek között is személyes kapcsolat alakul ki.” Amikor kiválasztottam az In Dynamics Consulting Coach képzését, sejtettem, … Tovább »