Business és Life Coach Képzés

  

Egy élményekkel teli utazás a coach szakma elsajátítása, a mély önismeret és az átalakulás felé.

Időpont: 2021. október 15.
Helyszín: Budapest, Eötvös u. 10

Egy évtizede képzünk coachokat


Minden ember arra vágyik, hogy fejlődjön, boldog és felszabadult legyen. Mi már kitapasztaltuk ezt az utat. Azt tanítjuk, amiről tudjuk, hogy valóban beválik. Segítségünkkel fejlődhetsz és ezáltal másokat is támogathatsz abban, hogy megtalálják a számukra megfelelő utat.

Ha rendszeresen találkozol ezekkel az élethelyzetekkel, itt a helyed!


 • Kollégáid, barátaid hozzád fordulnak gondjaikkal, problémáikkal, neked mondják el?
 • Úgy érzed lelki szemetesláda vagy?Segítenél nekik, de nincs profi eszköz a tarsolyodban, amivel támogatni tudnád őket? 
 • Érdekel a pszichológia, az emberi viselkedés mozgatórugói, a személyiségfejlesztés?
 • Előbbre lépnél a munkahelyeden, javítanál hatékonyságodon?
 • Szeretnéd, hogy értékesebb munkaerőnek tartsanak?
 • Új szintre lépnél az önismeretben és fejlesztenéd az érzelmi és társas intelligenciád?

Vezetőként ezekkel a problémákkal találod szembe magad?


 • Nehezen tudod motiválni a munkatársaidat? 
 • Úgy érzed, nem megy át az üzeneted?
 • Fejlesztenéd a csapatod hatékonyságát, de nincsenek megfelelő eszközeid?
 • Elégedetlen vagy a kollégáid teljesítményével?
 • Sok kritikát kapsz, mert nem vagy eléggé empatikus, és a személyiségteszten is azt mutatja, fejlesztened kellene az érzelmi intelligenciádat?

Ha a fenti kérdések közül már háromra IGEN-nel válaszoltál, akkor érdemes coachingot tanulnod!

Miben különbözik a mi Business és Life Coach képzésünk a többi képzéstől?

#1. Extrém önismeret és komplex kompetenciafejlesztés

Saját magadat is fejleszted tanulás közben, hiszen egy sikeres coach legfontosabb eszköze az önismeret és a fejlett személyiség. Az ötnapos csoportdinamikai tréning során többet tanulhatsz önmagadról, mint eddig bármilyen más módszer által, ez pedig látványos változásokat fog benned elindítani.

#2. Azonnal használható, pénzre váltható gyakorlati tudás már a képzés alatt

A gyakorlati tanulás nagy előnye, hogy nem csupán elméletben találkozol problémákkal, megoldandó feladatokkal. Segítségével azonnali tapasztalatokat szerezhetsz és a képzés során elvégzendő gyakorló coachingjaid által pénzt is kereshetsz tudásoddal.

#3. Támogató és konfrontáló szemlélet - a hatékony és gyors fejlesztés titka

Mivel a coaching képzés személyre szabott, te is így fogsz majd dolgozni a tőled segítséget kérőkkel. Képzésünkön ezért a támogató és a konfrontáló szemléletet is megtanítjuk neked. Ezek, megfelelő arányban való alkalmazásával, gyorsabban érhetsz el eredményeket munkád során.

#4. Sokféle és speciális képzési metodika - közös pont a jelenlétben történő munka

A képzés során olyan feladatokat kapsz, amelyek segítségével az elméleti és gyakorlati tudást a leghatékonyabban dolgozod fel, ahhoz, hogy azonnal alkalmazhasd: így részt veszel wokshopokon, tréningen, valós ügyfelek coacholásában, szupervízión és peer csoportban.

#5. Azonnal ható, valós idejű visszajelzések az itt és mostban

A képzés során folyamatosan kapsz megerősítő, segítő és fejlődésre ösztönző visszajelzéseket a képzőktől és a társaidtól egyaránt. Ennek segítségével fejlődik a coach identitásod és a személyiséged is.

Papp Csilla

Író, Média Divízió Igazgató, Coach

“...már tudom, hogy nem az legfontosabb hozadéka számomra, hogy jó vagy jobb coach lehetek, hanem, hogy jobb ember. Minden tréningnap valamilyen felismeréssel ért véget számomra, és egyfajta startpontra helyezte az önmagamról alkotott képet.”

Csutkai Réka

HR menedzser, business és life coach

" a módszerek széles tárházát megmutatva – egy mélységes, ám végletekig támogató önismereti úton vezettek végig... a csoportdinamikai tréning komfortzónán túli élménye a csoporttagok barátin túli kötődésével együtt nemcsak hivatást, de hitvallást és életszemléletet is adott.”

Kriston Attila

tanár, life és business coach

"Edina és Péter nagyszerű, hiteles szakemberek, a csoportdinamikai alapú konfrontatív módszerük pedig egyszerűen lehengerlő. Vagy támogató. Vagy provokáló. Nem is tudom, igazából olyan, amire éppen szükséged van."

Mit nyerhetsz a Business és Life Coach képzésünk elvégzésével?


 • Szakmai önbizalmat! Több résztvevő már a képzés alatt megcsinálja saját web-, illetve szakmai FB oldalát - sőt, akár a saját vállalkozását is -, így azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek.
 • Magabiztosságot! Csak az tud segíteni másoknak, aki magasfokú önismerettel, érzelmi és társas intelligenciával rendelkezik. A képzés során elsajátított tudás segítségével nyitott füllel és lélekkel hallgathatod meg a hozzád fordulók problémáit. Az általad ismert eszközökkel pedig hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a másik elérje célkitűzéseit.
 • Komplex tudást! Képzésünk módszertani alapja a csoportdinamikai módszer, ám ezen kívül megismerkedsz a pszichodráma, a neurolingvisztikus programozás (NLP), a tranzakcióanalízis valamint a provokatív stílus coachingban alkalmazható eszközeivel.
 • Különböző coaching modellek mentén tanulsz meg coacholni. Kellő gyakorlás után magad választhatod ki, melyik irányt részesíted előnyben a későbbi munkád során.
 • Változatos intervenciók mentén megtanulod a kitűzött céloknak megfelelően, professzionálisan kísérni a coacholt klienst.
 • Kollégákat, barátokat, akikkel közös lesz a szakmai nyelv, és a képzés végeztével is szoros maradhat a kapcsolatod.

Gyere, ismerkedj meg velünk, és a módszertanunkkal! Nézd meg, mi hogyan csináljuk! 

Tanulj Magyarország kiemelkedő tudású coachképzőitől! 

Snír Péter

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, pszichodramatista, provokatív coach és terapeuta, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, megbízott oktató felsőfokú intézményekben. 2000 óta foglalkozom felnőttképzéssel, tréningekkel, szervezetfejlesztéssel és coachinggal. 

Olvass tovább rólam!

Tapasztalatot szereztem a KKV és multinacionális vállaltoknál, szociális intézményeknél, egyházaknál, valamint egyetemi oktatásban. Saját cégünket 10 éve vezetem. Nemzetközi megbízásaim vannak konferenciák előadójaként, coaching, tréning, szervezetfejlesztés, coach és trénerképzés témában, így Németországban, Svájcban, Csehországban, Szlovákiában és Ukrajnában is dolgoztam. A csoportdinamikai tréningmódszer és a provokatív coaching hazai meghonosítója vagyok.


Nagyon élvezem, hogy a coach – vagy más fejlesztői szerepekben végzett – munkámmal hozzájárulok ügyfeleim felszabadultabb, boldogabb és sikeresebb életéhez. Segítem őket abban, hogy meg tudják fogalmazni és képesek legyenek kifejezni érzéseiket, merjenek bátran beleállni a konfliktusokba, tudjanak figyelni saját és más emberek szükségleteire, valamint együttműködjenek másokkal. 

Wiesner Edina

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: executive, business és team coach, csoportdinamikai tréner, provokatív coach, gazdasági mediátor, autogén tréning tréner, minősített szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Olvass tovább rólam!

2008 óta foglalkozom coachinggal, mediációval, felnőttképzéssel, tréningekkel. Németországban rendszeresen tartottam csoportdinamikai tréningeket nagyvállalatok alkalmazottainak. Korábban multinacionális vállalatoknál, nemzetközi projektekben, valamint iskolaalapítóként (Danubius Deutsche Sprachschule) is dolgoztam. Egyetemi kancellárként részt vettem egy magyar egyetem átszervezésében, irányításában, az egyetemen óraadóként is dolgoztam. Cég társtulajdonosként több éves tapasztalatom van saját cégünk menedzselésében.


Nagyon élvezem, hogy a coach – vagy más fejlesztői szerepekben végzett – munkámmal hozzájárulok ügyfeleim felszabadultabb, boldogabb és sikeresebb életéhez. Segítem őket abban, hogy meg tudják fogalmazni és képesek legyenek kifejezni érzéseiket, merjenek bátran beleállni a konfliktusokba, tudjanak figyelni saját és más emberek szükségleteire, valamint együttműködjenek másokkal. 

Bálint Viktória

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: NLP Mater Practicioner, B&L Coach, Csoport és Team Coach. Szenvedélyem a fejlesztés, legyen szó egyénről, csoportról, szervezetről egyaránt. Több mint 5 éve dolgozom sikeresen cochként, az elmúlt 3 évben pedig vezetők, és vezetői teamek hatékony fejlesztése lett a központi területem.

Olvass tovább rólam!

Módszeremet NLP és csoportdinamikai alapokra építkezve fejlesztettem ki. Az elmúlt években sokat kutattam az érzelmek működését, érzelmi életünk „logikus” rendszerét. Hitvallásom szerint az érzelmek nyelvezete sokkal univerzálisabb, egyetemesebb és igazabb mint bármelyik másik nyelv a világon. Az érzelmek erőt, stabilitást, hitelességet biztosítanak nekünk, viszont elakadásainkat is túlzás nélkül 100%-ban ide vezethetjük vissza. Behatóan tanulmányoztam a bánat, a düh, a szégyen és az irigység működését, és ezek elfojtásának hatását. Félreértések, tévhitek tömkelegének táptalajára találtam, és ezzel egyidejűleg a fejlesztésnek egy radikálisan új és hatékony területét.


Stréda Eszter

Ezekben a szerepekben találkoznak velem az ügyfeleim: szupervízor, coach, pszichodráma vezető, csoportdinamika szemléletű csoportvezető és tanácsadó, szervezetfejlesztő tanácsadó, énektanár, némettolmács.

Olvass tovább rólam!

Csoportdinamikai, szupervizori és szervezeti tanácsadói tanulmányait a németországi TOPS keretein belül végezte. A DGGO tagja, rendszeresen tart pszichodráma workshopokat Magyarországon és a stuttgarti Moreno Intézetben egyaránt. Szupervizori és tanácsadói munkájában is szívesen használja a pszichodráma elemeit, mivel ezek könnyen és gyorsan láthatóvá és érthetővé teszik a belső tartalmakat. Két évtizede gyakorolja a Tai Chi Chuan és a csikung művészetét, természetgyógyászatot tanult, így a test bölcsességének is teret hagy munkájában. Nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a kliensei saját magukban és a kapcsolataikban is rátaláljanak a testi-lelki egyensúlyra. Kiemelten foglalkozik azzal, hogy a kliensekkel hatékonyan dolgozzanak az életcélon, az önbizalmon, a magabiztosságon és az adekvát kommunikáción.

Több, mint 1000 módszerspecifikus, csoportok tanácsadásával és coachinggal kapcsolatos képzési nap áll mögöttünk, és hét meghatározó módszertani irányzatot ötvözünk munkák során.

„A tanulás lényege a kapcsolat. Emberi kapcsolatainkon keresztül vagyunk képesek világunk valódi megértésére.”

– Peter Senge

Horváth László

projektmenedzser

"A belső jelenségek tudatos megélése, a személyek közötti hatás-visszahatás elemzése lehetővé tette számomra működésem mélyebb megértését, kompetenciáim tudatosabb használatát és fejlesztését."

Forgon Emese

HR főmunkatárs, business és life coach

“Ez itt kérem egy „coaching típusú képzés”, ahol a tananyag átadásának módszere is tananyag, gyakorló terep, személyes példa, és élmény. Ahol az új tudás megszerzése mellett olyan önismereti fejlődésen mentem keresztül, ami hitelessé teszi a munkámat.”

Somlai Réka

pszichológus, tréner, coach

“Ez a képzés azért különleges, mert nem egy nagy „coach gyár”, ahol futószalagon képzik a coachokat. Megvan a személyes jellege, ahol a csoport és a trénerek között is személyes kapcsolat alakul ki.”

A képzés moduljai - felépítése vagy tematikája

#1 Modul - 2021. október 15-16.

Orientáció: a kapcsolatfelvételtől a szerződéskötésig

Az első workshopon a résztvevő megismekedik a coaching fogalmával, történetével, formáival. Megismerkedik a coaching és más rokonszakmák hasonlóságaival és különbözéségeivel. Megtanulja, hogy kell a célt megfelelően meghatározni és a kitűzött célnak megfelő szerződést megkötni.
Foglalkozunk a coach szerepével, személyiségével és az eredményes coachinghoz szükséges kompetenciákal (szakmai, terep és személyes), melyeket a coach képzés folyamán a résztvevő megszerez.

Kérdések, amikre többek között választ kaphat:

 • mi a coaching, és mikor hasznos?
 • hogyan definiálom coach szerepemet?
 • hogyan tisztázom a felkérés tartalmát?
 • milyen célokat követek, hogyan bánok a különféle elvárásokkal?
 • milyen hatásai vannak rám a “külső” és “belső”szerződésnek?

További tartalom: a résztvevők megkapják a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

#2 Modul - 2021. október 27-31.

A Coach érzelmi és társas kompetenciái

– csoportdinamikai tréning (érzékenyítő önismereti kompetenciafejlesztő tréning)

A résztvevő tapasztalati szinten tanulhat a kapcsolatok és a társas helyzetek alakulásáról és befolyásolásáról, valamint az egyének kölcsönhatásáról.

A tréning folyamán alapvető kapcsolati- és szociális készségek erősödnek, melyek a coach munkaeszközét képezik. Ezek a következők:

 • megfelelő kifejezőképesség (kérdezés, énközlés, visszajelzés adása, konfrontáció);
 • empátia, érzelmi stabilitás és terhelhetőség;
 • szerepflexibilitás;
 • magunk és a másik differenciált észlelése;
 • spontaneitás és kreativitás, a helyzetre és önmagukra való reflexiós képesség.

A résztvevő a tréning során megtapasztalhatja saját személyiségbeli változását kitűzött céljainak és szükségleteinek megfelelően.

Kérdések, amikre többek között választ kaphat:

 • mit kezdünk az ellenállásokkal?
 • hogyan vállalom fel a konfliktusokat?
 • hogyan jelenik meg a hatalom, az intimitás és a lojalitás társas helyzetekben?
 • hogyan tanulnak a felnőttek és változtatják viselkedésüket?
 • milyen kompetenciákkal rendelkezem, és milyen tanulási célt fogalmazok meg?
 • milyen hatással vagyok másokra?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer) – akcióterv, a résztvevők megkapják a következő alkalomig teljesítendő feladatokat, szupervíziós és intervíziós csoportok alakítása.

#3 Modul - 2021. november 26-27.

Ügyfélszerzés és az első coaching ülés

Ahhoz, hogy megtartsuk az első coaching ülést, először ügyfelet kell szerezni. A workshopon a résztvevők elsajátítják a legalapvetőbb ügyfélszerzési technikákat, hogy a coach karrierjüket sikeresen kezdhessék el már képzésen belül.


Az eredményes és hatékony coachingnak határozott kerete és felépítése van. Megtanulják, hogyan érdemes felépíteni és strukturálni a coaching beszélgetést, hogy az ügyfél (coacholt) célját elérje.


Témák: bizalmi légkör és kapcsolat kialakítása, részcél meghatározása, a helyzet megértése és a változáshoz szükséges lépések. Foglalkozunk a rendszerszemlélet, a folyamatorientáltság, és kapcsolatközpontúság elméleti alapjaival. Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kaphat:

 • hogyan tudom magam előnyösen bemutatni?
 • hogyan építhetem fel az énmárkát és mit jelent a branding?
 • hogyan ismerem fel, hogy a téma/ügy az személyes vagy a rendszerből fakad?
 • hogyan ismerem fel a tulajdonképpeni témát, mi van a szőnyeg alá söpörve?
 • mitől lesz a coaching erdményorientált és problémamegoldó?
 • a felnőtkori tanulás akadályai és a sikeres változás feltételei?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer) – akcióterv, a résztvevők megkapják a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

#4 Modul - 2022. január 7-8.

Intervenciók és eszközök a coachingban

Ezen a workshopon megtanulja a résztvevő, hogy melyek azok az intervenciós technikák, melyeket a coaching ülések folyamán alkalmaznak, legyenek akár támogatóak ill. konfrontatívak. Választ kapnak az alapvető intervenciós technikák alkalmazásának formáira, mint pl. a kérdezés, konfrontáció, visszajelzés, értő figyelem, és a csend a gyakorlatban. A résztvevők a verbális intervenciókon túl megismerkednek más kreatív eszközhasználatról a coachingban, mint pl. tesztek, képi vagy alakbeli kifejezési formák, stb. Eszközöket kapnak az ellenállás illetve az áttétel kezeléséhez. Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kaphat:

 • hogyan tudok megoldás- és erőforrásközpontúan dolgozni?
 • mit jelent az erős és a gyenge energiájú intervenció?
 • milyen értékek befolyásolnak az intervencióim alkalmazásakor?
 • hogyan hatnak személyes értékeim az intervencióimra?
 • mikor van helye a kreatív módszereknek?
 • mik az ellenállásban rejlő lehetőségek?
 • hogyan bánok például az áttételekkel, viszontáttételekkel, ellenállással és a tükörjelenséggel?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer) – akcióterv, a résztvevők megkapják a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

#5 Modul - 2022. február 11-12.

A coach profilja, stílusa és eszközei (modellek és módszerek a coachingban)

A coachnak fontos, hogy kialakítsa a saját coaching profilját és stílusát, melyben otthonosan és biztonságosan mozog. Ehhez a workshopon több modellt mutatunk be, mint pl. GROW, LCLL, OSCAR, megoldás központú coaching. Elsajátítják több módszer alaptechnikáit, mint pl. a pszichodramatikus szerepcsere alkalmazását a téma feldolgozásnál, a TA szemlélet alapséma használatát, valamint alapvető NLP technikákat, mint pl. meta és Millton model.
A workshop folyamán foglalkozunk a coach erősségeivel, értékrendszerével, mely befolyásolja a stílusát és fejlesztendő oldalait (személyes vakfoltok).


Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kaphat:

 • milyen coaching témákat tudok biztonsággal coacholni? Mibe akarok beletanulni?
 • mi az, amit mindig észreveszek, és mi az, amit nem látok meg egy-egy szituációban?
 • mit tartok legfontosabbnak a coach szerepben?
 • milyen minták határozzák meg a stílusomat?
 • mi a megszokott intervenciós stílusom, és mit kell tanulnom, hogy bővüljön a beavatkozási repertoárom?
 • mikor van értelme a megkérdőjelezésnek és a paradox intervenciónak?

További tartalom: a tanultak alkalmazása a hétköznapokban (transzfer)- akcióterv, a résztvevők megkapják a következő alkalomig teljesítendő feladatokat.

#6 Modul - 2022- március 26.

A coaching folyamat sikeres befejezése, vizsga, zárás

A záró modulban a tanulás és változás sikerének tudatosításával, és a coaching folyamat tudatos befejezésével foglalkozunk. A workshop témája a coaching képzés és coaching folyamat “külső” és “belső” lezárása. Reflexió a coaching szakma etikai kódexére.
Egyéni esettanulmány egy folyamatanalízisről, és ennek megfelelő szakmai kiértékelése.
Visszatekintés az előző modul óta végzett gyakorlati munkára.

Kérdések, amikre többek között választ kaphat:

 • hogyan lehet egy folyamatot jól lezárni?
 • az elért eredmények tudatosítása, és mi az, ami további fejlesztésre vár?
 • mire érdemes figyelnem a jövőben coaching folyamán (saját csapdáim)?
 • milyen veszélyei lehetnek a záró helyzet dinamikájának?

További tartalom: mérleg készítése a tanultakról és egyéni célkitűzések megfogalmazása a jövőre vonatkozóan. Reflexió a tanulási folyamatra. A coaching folyamat és a képzés áttekintése, a tanultak alkalmazása (transzfer).

Képzésünkről mondták

Farkas Zoltán

rendőrtiszt

"Remek trénereket és egyben nagyon hiteles embereket ismertem meg az oktatók személyében.”

Dr. Esősi Krisztina

ügyvéd, business és life coach

"Főleg a csoportdinamikai tréning – alapjaiban változtatta meg az életemet, mert nem csak azt tanultam meg, hogy mások elakadásaiban hogyan tudok segíteni, hanem a saját életemben, a közvetlen környezetemben is sokkal gyorsabban oldom meg a konfliktusaimat, hatékonyabb lett a kommunikációm, és végre félelem nélkül tudom megélni saját magamat.”

Gallai Judit

angol nyelvtanár, business és life coach

“A Business és Life Coach képzés alapjaiban változtatta meg az életem. Nyitottabb, határozottabb, még odafigyelőbb lettem, ami köszönhető a fantasztikus coach képző trénereknek, a rengeteg gyakorlati feladatnak, s nem utolsó sorban a csoportdinamikai tréningnek. Az új szakma kitárta előttem az élet kapuját, megtanított rá, hogyan éljek valóban tartalmas, teljes életet; s hogyan segítsek másoknak is ennek az elérésében. A csapatban pedig új barátokra leltem, akik őszinte kritikájukkal a mai napig formálják személyiségem.”

Gyakran ismételt kérdések

A képzés díja és Early Bird kedvezmény

A képzés ára: 800 000 + ÁFA Ft
Magánszemély részére kedvezményes ár: 640 000 Ft

Early Bird augusztus 25-ig (teljes összeg befizetése esetén):
A képzés ára: 720 000 + ÁFA Ft
Magánszemély részére kedvezményes ár: 576 000 Ft

A 2. modul bentlakásos, a szállás és ellátás díja 60 000 Ft

Miért egy képzésben tanítjuk a business és life coachingot?

Mi a coachingot tanítjuk, a módszert. Ugyan, a business coaching és a life coaching során előforduló témák 90%-ban megegyeznek – például kommunikáció, konfliktuskezelés, érzelmek kezelése - de ahhoz, hogy valaki a business-ben és life-ban is tudjon coacholni az adott területnek az ismeretére van szüksége.

Nemzetközileg akkreditált a képzés?

Államilag bejelentett képzők vagyunk. A legtöbb nemzetközi akkreditációjú hazai coach képzés nem felel meg a német coach képzési minőségi elvárásoknak, ami minimum 200 képzési órában határozza meg a coach képzés hosszát. Ezt a minőségi nyilatkozatot aláírta a német ICF egyesület is, mi ezt tartjuk irányadónak. A nemzetközi akkreditáció – akármennyire is jól hangzó frázis - önmagában nem feltételezi a minőségi coach képzést.

Miért érdemes nekem, mint vezetőnek, coachingot tanulnom?

 • Mert azok a vezetők igazán sikeresek, akik, ismerik és alkalmazzák a coaching típusú vezetői stílust.
 • Mert a személyiséged fejlesztésével a kommunikációs képességeid is fejlődnek, ezzel pedig a karriered is új lendületet kaphat.
 • Mert e tudás segítségével könnyen elérheted, hogy a csapatod hatékonyabban működjön az irányításod alatt.
 • Mert, ha empatikusabb és kommunikatívabb vagy, jobban együtt tudsz működni a munkatársaiddal.

Ha nem akarok coach lenni, akkor is érdemes coachingot tanulnom?

Igen, hiszen az itt elsajátított tudást a saját fejlődésedre is használhatod. Nem egy résztvevőnk azért iratkozik be, mert a saját kommunikációs képességeit szeretné fejleszteni, vagy a munkájában, és a magánéletében szeretne sikeresebb, elfogadhatóbb, eredményesebb lenni.

Ha nem tudok egy modulon részt venni, akkor hogy tudom pótolni?

Egy teljes modulról való hiányzás általában csak a következő coachképzés azonos moduljában pótolható. Azonban, ha csak pár óráról van szó, megtaláljuk a módját, hogy behozd a lemaradást, még a saját képzésedben.

Mi van, ha az első modulra nem tudok eljönni, de a többire igen?

Semmi gond, az első modult még a képzésen belül külön pótoljuk veled. 

Miért 5 napos az önismereti modul (csoportdinamikai tréning)?

Mert minimálisan ennyi idő kell ahhoz, hogy felismerd az általad követett, számodra is kellemetlen viselkedési és gondolkodási mintáidat, megértsd, mit váltasz ki ezekkel másokból, majd mindezt felülírd magadban egy új mintával, amiből később sem esel vissza. 

Miért 200 órás a coach képzésünk és nem rövidebb, mint sok más képzésben?

 • Évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján kijelentjük, hogy ahhoz, hogy a személyiséged és kompetenciáid megfelelően fejlődjenek ahhoz, hogy coach légy, ez a szükséges minimális óraszám. Nemcsak az elmélet elsajátításához, de a coaching gyakorlásához is idő kell, hogy valóban szilárd gyakorlati tudásod legyen.
 • Képzésünk során a német minőséget tartjuk kívánatos szintnek. A német Roundtable der Coaching (Coaching kerekasztala), amely több mint 14.000, jól képzett coachot egyesít, állásfoglalása szerint, legalább 200 tanórásnak kell lenni egy minőségi coach képzésnek.

Van-e részletfizetési lehetőség?

Igen. Igény szerint két - vagy akár több - részletben is befizetheted a képzés díját. 

Mi van akkor, ha a képzési idő alatt nem tudom befejezni a kiírásban szereplő 3 ügyféllel a gyakorló coaching folyamatot?

Nem dől össze a világ, lehetőséged van arra, hogy a saját tempódban fejezd be az gyakorló coachingjaidat. Jelezd nekünk, amikor elkészültél, és ekkor átadjuk a tanúsítványodat. 

Milyen módszertani alapja van az iskolának?

A teljes képzést a nem terápiás irányzatnak számító csoportdinamikai módszer (Kurt Lewin az alapítója) szövi át, az önismereti rész a képzés szíve-lelke. A fő eleme a visszajelzés és az érzelmek vizsgálata, mely által a személyiségbeli változások elindulhatnak, valamint az emberek egymásra gyakorolt hatása az „Itt és most” helyzetben. 

Kiknek ajánljuk a Business és Life coach képzésünket?

 • Akik professzionális üzleti környezetben akarják coacholni;
 • Akik az egyént rendszerszemlélettel, folyamatorientáltan akarják coacholni;
 • Akik karrierjükben előmenetelt terveznek;
 • Vezetőknek, akik vezetői repertoárjukat a coaching profillal szeretnék bővíteni;
 • HR-területen dolgozóknak;
 • Trénereknek, szervezetfejlesztési tanácsadóknak, pszichoterapeutáknak, tanácsadóknak.
 • Akik rövid időn belül nagyon komoly személyiség és kompetencia fejlődésre szeretnénének szert tenni.

© IN DYNAMICS CONSULTING KFT.

Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | Felhasználási feltételek | ÁSZF |

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004412