Bevezetés a csoportdinamikába – témájában hiánypótló könyv a hazai piacon!

Karl Schattenhofer és Oliver König csoportdinamikáról szóló alapműve a hazai pszichológia, ezen belül csoportokkal szakszerűen foglalkozó kiadványok lényeges és meghatározó írása lehet. Az ebben a témakörben megjelent irodalom egyelőre nélkülözi az átfogó, tematikus, elméletileg is alapos és gyakorlatilag is hasznos írásokat – ilyen szempontból ez a mű hiánypótló.
A könyv magyarázatot keres és ad a csoportműködés sokszor olyan nehezen érthető jelenségeire, amelyek a csoport tagjait vagy vezetőit frusztráló érzésekkel telíthetik. Csoportokban a résztvevők egyéni beállítódásai és elvárásai félelmet, haragot, irritációt, felháborodást, szorongást vagy türelmetlenséget keltenek. A szerzők e jelenségeket logikusan követhető módon, elméleti megalapozottsággal és nagy tapasztalattal teszik az olvasó számára nem csak érthetővé, hanem az is világossá válik, hogy e folyamatok hogyan állíthatóak az egyének és a csoportok fejlődésének szolgálatába.

“Ajánlom a könyvet minden csoporttal igényesen foglalkozni akaró szakembernek, azért, hogy az egyébként nehéz pillanatok jó vezetéssel a tudatos változások vivőanyagává válhassanak. A könyv tudatformáló hatású lehet az emberi működés iránt érdeklődő laikus számára is”
Goda Gyula pszichológus

 

A megrendelés menete:

A megrendelést követően, kérjük utalja át a könyv árát (3000 Ft) az In Dynamics Consulting Kft. részére, a 10700457-69235724-51100005 (CIB Bank) bankszámlaszámra. Az összeg beérkezése után a könyvet a megadott címre postázzuk.

 

 

További könyveink:

Rendelje meg most!

Válasszon fizetési módot!

Válasszon árat!

Normál ár

Válasszon árat!

Normál ár