Charlotte Cordes: Ne féljünk a rögtönzéstől! (2017)

Vigyázat! A rögtönzés erősen addiktív! Éppúgy, mint a drogok. Felbátorít, megszabadít a félelmektől és szorongásoktól, euforikus örömöt okoz, és energiával tölt fel. Improvizációval napjainkban nemcsak színpadokon találkozhatunk, hanem a tanácsadás és coaching területén is. Bebizonyosodott ugyanis, hogy az improvizációs gyakorlatok … Tovább »

C. Edding – K. Schattenhofer: Bevezetés a teammunkába (2016)

Jelenleg nincs raktáron.  A teammunka leginkább akkor kerül az érdeklődés homlokterébe, amikor valami nem működik a teamben. Cornelia Edding és Karl Schattenhofer könyve olyan útmutató, amely gyakorlati tapasztalatokon alapul, és segítséget nyújthat a teammunka során felmerülő problémák megoldásában. A szerzőpáros … Tovább »

O. König – K. Schattenhofer: Bevezetés a csoportdinamikába (2014)

Bevezetés a csoportdinamikába – témájában hiánypótló könyv a hazai piacon! Karl Schattenhofer és Oliver König csoportdinamikáról szóló alapműve a hazai pszichológia, ezen belül csoportokkal szakszerűen foglalkozó kiadványok lényeges és meghatározó írása lehet. Az ebben a témakörben megjelent irodalom egyelőre nélkülözi … Tovább »