Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Időpont: 2018. január 23. (18.00-20.30)

Helyszín:  Eötvös 10 – 1067 Budapest Eötvös utca 10.

Téma: Hogyan csináljam a dinamikát? – coaching dinamikák – Hankovszky Katalin PCC (coach, solutionsurfers.com)

A CSODA Coach Klub célja egy önszerveződő szakmai támogató közösség működtetése, ahol a business coachok, life coachok és trénerek szakmai személyiségüket fejlesztik, új ismeretekre tesznek szert, tapasztalataikat megosztják, egymástól és meghívott vendégektől tanulnak, a coaching / tréneri munkájukra reflektálnak, támogatást kapnak az elakadások kezelésében és coach / tréner identitásuk erősítésében is.

A Magyar Csoportdinamikai és Szervezetdinamikai Egyesület (CSODA) coaching szekciójának rendezvénye a CSODA Coach Klub.

Igény szerinti témákban meghívott szakemberek fognak időközönként előadást tartani, valamint a klub tagjai is saját témáikban workshopot, bemutatót tarthatnak. Emellett a szakmai aktualitásokkal, a szakmai eseményekkel kapcsolatos információk is megosztásra kerülnek.

A CSODA Coach Klub havi rendszerességgel az esti órákban (18.00 -20.30) és félévente egy egész napos programmal kerül megrendezésre.

Érdemes eljönni a klubba, ha

+ egy jó szakmai közösséghez szeretnél tartozni,
+ impulzusokat szeretnél kapni a coachingjaidhoz,
+ szakmai aktualitásokról és eseményekről szeretnél értesülni,
+ elakadásaid vannak és abban szeretnél segítséget kapni,
+ mások tapasztalatai érdekelnek a coachinggal és te is a tiedet megosztanád,
+ szeretnéd szakmabeliekkel az esetedet megbeszélni,
+ szeretnél egy szakmai teamhez tartozni, és nem magányos farkasként dolgozni a piacon,
+ ötleteléshez szükséged van társakra,
+ coach identitásodat erősítenéd.

Mi lesz a Coach Klubban?

Kevés elméleti input, diszkusszió, gyakorlat, reflexió, visszajelzés, esetfeldolgozás, könyv recenzió, film, házigazdaként kipróbálhatod a klub moderálását. Mindennek az eredménye a klub est végére a kézzelfogható tudás.

Időpont: 2017. november 8. (17.00-20.00)
Helyszín: Eötvös10 – 1067 Budapest, Eötvös utca 10.
Téma: Stressz és megközelítései – Dabis Réka (pszichológus, coach) és Kökény Tibor (pszichológus, sportpszichológus, jóga oktató)

A Klub esten az elméleti bevezetés után gyakorlatban is bemutatjuk a  stresszkezelés kevéssé ismert technikáit.  Illeszkedést mutatunk be az érzelmi intelligenciával, és a coachingban való alkalmazhatóságával. Mindezeket olyan keretek közé illesztjük, ami segít, hogy szakemberként a coaching folyamatban a helyzethez leginkább illeszkedő technikát válaszd. A módszereket a csoportokban használt technikákból, az NLP-ből és a sportpszichológiából válogattuk össze.

Időpont: 2017. szeptember 6. (17.00-18.30)
Helyszín: Eötvös10 – 1067 Budapest, Eötvös utca 10.
Téma: Sárvári György – Az Intuitív út
Két világ mezsgyéjén, határterületen élünk. Másképpen két film pörög előttünk az életünkben. Az első filmet kívülről vetítik rá a retinánkra és arról szól, hogy mit vár el tőlünk a környezetünk. A szüleink, tanáraink, főnökeink, szerelmeink, és a jószándékú, fontos emberek körülöttünk az életben. Ez a film harsány, éles és közérthető. A másik film a miénk, rólunk szól, de sokkal elmosódottabb, halkabb és töredezettebb. Újratanulása a világ megismerésének, amely szembe megy azzal a szemlélettel, és megértési folyamattal, amit gyerekként helyesnek véltünk. Itt senki sem mondja meg kívülről mi a helyes, nekünk kell megtalálnunk a saját fejlődési utunkat a megérzéseinket követve.
Az átkapcsolás az intuitív működésre nem automatikus, mert szembe megy mindazzal, amit és ahogyan eddig tanultunk. A meghatározó tanulás kívülről, a tudás és elvárások elsajátításán keresztül történik, ebből kiszakadni olyan, mint oxigén palack nélkül megmászni a Csomolungmát. Óriási elszántságot, és figyelmet igényel kilépni abból a közegből, ami természetes módon körbevesz minket.
A kulcsfogalmak:

 • Újratanulás
 • Bizonytalanság vállalása
 • Elveszettség érzésével való megküzdés
 • A saját valóságunk újrateremtése
 • Kontroll elengedése
 • Bekapcsolódás az áramlásba
 • Folyamatszemlélet…

Az intuitív út ellentétes irányulást és fókuszt jelent, mint a hagyományos külső vezéreltség. A külső vezéreltség jellemzője a kontroll és a kiszámíthatóság. A teljesítmény elvárás szekvenciális, a végrehajtás majdnem automatikus. A belülről vezetett ember nem sémákban és rutinokban gondolkodik, hanem kreatív megoldásokat keres, és előnyben részesíti a team munkát az egyéni teljesítménnyel szemben. A kulcs a folyamatos megújulás, a minőség szakadatlan keresése szokatlan és új megoldásokon, utakon keresztül. A kísérletezés és a játék a belülről vezetettség fontos eleme, valamint az is, hogy sohase vegyük magunkat túl komolyan.

 

Időpont: 2016. november 16. (18.00-21.00)
Helyszín: Budapest IX. kerület, Vaskapu utca 1/b. I. em. (ADOKK kapucsengő)
Téma: Nagy Andrea Éva (marketing&PR tanácsadó) –  Coaching és marketing. Hirdesd magad!

Az est tartalma:

 • Célcsoport meghatározás
 • Marketing stratégia kialakítás
 • Költséghatékony hirdetési módszerek
 • Hogyan hirdessünk az Adwords-ben? – gyakorlati tanácsadás hirdetések összeállításához, célzásához.

Ajándékként egy gyakorlati Adwords hirdetési útmutatót adunk ajándékba, aminek segítségével ti is képesek lesztek egy hatásos Adwords hirdetés összeállítására.

Időpont: 2016. szeptember 21. (18.00-21.00)
Helyszín: Eötvös10 – 1067 Budapest, Eötvös utca 10.
Téma: Snír Péter (coach, tréner): A csoport és team coaching lehetőségei
A Klub esten az elméleti bevezetés után lehetőség nyílik gyakorlatban megtapasztalni a csoportos coaching lehetőségeit egy résztvevő témájának feldolgozásával. Az elméleti részben a következő témák kerülnek kifejtésre: Mi a csoport vagy a team coaching definíciója? Mi a közös és különböző az egyéni, a csoportos és team coachingban? A csoport / team coach szerepe? Mennyi és milyen struktúrára van szükség? Milyen kompetenciákra van szükség csoport / team coaching vezetéséhez? Mit kell tenni, hogy ne egyéni coaching legyen a csoportban / teamben – hanem valóban csoport / team coaching legyen? Hogyan alkalmazzuk a GROW modellt csoport / team coachingban?

A Klub végén bemutatásra kerül az október 14-én induló Csoport és Team Coach képzés.

Időpont: 2016. június 14. (18.00-21.00)
Helyszín: Messzelátó Egyesület – 1092 Budapest, Ráday utca 18., bejárat az Erkel utca 15. felől.
Téma: Kökény Tibor (pszichológus, jógaoktató): A tudatos légzés coachingban alkalmazható lehetőségei
A Klub keretében Kökény Tibor előadást és gyakorlati bemutatót tart arról, hogy a jógából származó tudatos légzés, hogy függ össze az önismeretünkkel, valamint mi az, ami ebből a coachingban  is alkalmazható. Az interaktív beszélgetést közös gyakorlás, és filmes demonstráció is színesíti.

Időpont: 2016. május 10. (18.00-21.00)
Helyszín: Grund – 1082 Budapest, Nagytemplom u. 30.
Téma: Dr. Kunsay Gyula (nőgyógyász, orvos, pszichoterapeuta): Önismeret a terápia és a coaching határán
A Klub keretében Dr. Kunsay Gyula előadást és aktív részvételt is igénylő bemutatót tart az általa alkalmazott eszközökről. A kötetlen beszélgetés során fő téma az önismereti eszközök alkalmazása valamint a terápiás kezelés és a coaching közötti határvonal kérdése.

Időpont: 2015. december 14. (18.00-21.00)
Helyszín: 1026, Budapest Orló utca 18.
TémaAlbarosa Zsuzsa (önfejlesztő tréner, mentor, coach): El Camino zarándokút – Spiritualitás a coachingban

Időpont: 2015. november 12. (18.00-21.00)
Helyszín: Anahata Központ – 1078 Budapest, Hernád u. 40.
TémaMakai B. András (gestalt terapeuta és coach, szervezetfejlesztési tanácsadó): Cycle of experience / Tapasztalati ciklus – Gestalt technikák a coachingban

Időpont: 2015. október 6. (17.30-20.30)
Helyszín: Eötvös10 – 1067 Budapest, Eötvös utca 10.
TémaDr. Klaus Antons: Nincs élet konfliktus nélkül! – Az önmenedzselés, coaching és a konfliktuskezelés Kurt Lewin-i megközelítése
Vendégünk Klaus Antons előadást tart K. Lewin születésének 125. évfordulója alkalmából – arról a legtöbbször idézett zseniről, aki kutatásaival a pszichológia szinten összes területére maradandó hatást gyakorolt. Az előadás után lehetőség nyílik konkrét helyzetek csoportos coachinggal történő feldolgozására.

CSODA és MCSZ  tagoknak 2500 forint

Külsős résztvevőknek: 5000 forint

1. Jelentkezz online

2. Utald el a részvételi díjat a Magyar Csoport és Szervezetdinamikai Egyesület bankszámlájára:
(MagnetBank) 16200216-00125282

A jelentkezésed ezzel lesz teljes.

Időpont: 2018. január 23. (18.00-20.30)

Téma:  Coahing, dinamikák, Coaching dinamikák – Hankovszky Katalin PCC (coach)

2018. 01. 23. - 2018. 01. 23.

Jelentkezés

A *-gal jelölt mezők kötelezők.