Pszichodráma vezető, tréner, coach

Pénzügyi és vezetői információs rendszerek szakon szerzett diplomát. 15+ évig dolgozott projektvezetőként és tanácsadóként az üzleti szférában, miközben párhuzamosan pszichodráma módszertani képzését végezte. A Magyar Pszichodráma Egyesület regisztrált vezetője, 2010 óta vezet folyamatosan önismereti csoportokat, közel 1500 órányi csoportvezetői tapasztalattal rendelkezik. 2014-ben alapította a Szereprulettet, amelynek pszichodráma csoportjaiban  Magyarországon elsőként alkalmazott hosszú (120-250 órás) folyamatokban  kritikai szemléletű csoportterápiás módszereket. Önismereti csoportjaiban kifejezetten törekszik arra, hogy tágabb társadalmi kontextusba helyezze az egyéni folyamatokat, és a nemi szerepeikkel kapcsolatos tudatosság növelésével segítse a csoport tagjait konkrét problémáik megoldásában.

Szívéhez legközelebb az esélyegyenlőség, valamint a társadalmi nemi szerep-vonatkozású témák, továbbá a sokszínű és multikulturális társadalmi környezetek kihívásai állnak. Az üzleti szférában szerzett tanácsadói tapasztalatát felhasználva szervezeti és üzleti érzékenyítő tréningeket tart a szintén általa létrehozott GenderTrainer szakmai formáció színeiben. A témában érdeklődő és/vagy érintett szakembereket egyéni coaching folyamatok keretein belül kíséri.

Rendszeresen tart változatos témákban önismereti tréningeket és intenzív csoportokat magánszemélyeknek és szakembereknek egyaránt. Dolgozott önkéntesként a Hospice Házban, és évek óta aktív résztvevője esélyegyenlőséggel és diverzitással foglalkozó magyar és nemzetközi projekteknek és kezdeményezéseknek (pl. Next.Gen.Der, Hogy-vagy? Performers), több workshopot tartott a nemzetközi porondon is.

Megjelenések:

Szembenézni a szepeinkkel

Hagyományos anyák, modern lányok

Hagyományos apák, modern fiúk: a játszótéri apukák


Képzései