Autogén tréning – Relaxáció

Autogén tréning csoport indul (relaxáció tanulás) 2019. szeptember 23. – november 11. között, heti rendszerességgel, hétfőnként (összesen 10 alkalom), 18.30-20.00-ig. A kezdő időpont fix, és az utána következő hétfőket a csoport együtt pontosítja.
Helyszín: Maros u. 20., 12. ker. … Tovább »

Coaching Start Csomag – 2 napos alaptréning

A coaching manapság az egyik legvonzóbb és legdinamikusabban terjedő szakma. Nem véletlen, hiszen ezzel az egyénre szabott segítő tevékenységgel nagyon hatékonyan lehet problémákat megoldani, és a személyiséget, teameket fejleszteni. Hamarosan a coaching is az alapkészségek közé tartozik, ugyanúgy, mint az … Tovább »

Spontaneitás művészete – Improvizációs tréning

Vigyázat! A rögtönzés erősen addiktív! Éppúgy, mint a drogok. Felbátorít, megszabadít a félelmektől és szorongásoktól, euforikus örömöt okoz, és energiával tölt fel. Improvizációval napjainkban nemcsak színpadokon találkozhatunk, hanem a tanácsadás és coaching területén is. Bebizonyosodott ugyanis, hogy az improvizációs technikák … Tovább »

Hatékony intervenciók workshop

Hatékony tréneri intervenciók workshop Klaus Antonsszal Hatékony intervenciók azok a befolyásolási technikák, amelyek az egyén, illetve a csoport fejlődését eredményesen segítik. Ez a workshop, azon trénereknek és csoportvezetőknek szól, akik intervenciós repertoárjukat szeretnék bővíteni új ismeretekkel és technikákkal; a saját intervenciós tudásukra és … Tovább »

Nyílt est – Tréner, Moderátor és Facilitátor Képzés

Jelentkezz a nyílt estünkre!    2019. május 27. (18.00-20.30) Helyszín: Eötvös 10 – 1067 Budapest Eötvös utca 10. Szeretnéd mások személyes fejlődését segíteni? Te akarod eldönteni, hogy mikor és mennyit dolgozzál? Hatással akarsz lenni a bevételedre és tréningenként akár több százezer … Tovább »

Nyílt nap – Csoport és Team Coach képzés

Jelentkezz a nyílt napunkra!   2018. június 26. ( 08.30-10.30) Helyszín: Eötvös 10 – 1067 Budapest, Eötvös utca 10.  TRÉNING vagy inkább csoport, team COACHING?
Megtudod, hogy mi mire jó,  és mi passzol inkább hozzád. Szeretnél csoportokat vagy teameket coacholni? … Tovább »

Csoport és Team Coach képzés

2019. október 11-től Budapesten
184 órás Csoport és Team Coach képzés   A csoport és team coaching egy személyre szabott strukturált és célorientált non-direktív tanácsadási forma, amely használja a csoportban / teamben rejlő erőket és tudást. A csoportos coachingban a … Tovább »

Szakmai est

Szakmai est és könyvbemutató Karl Schattenhoferrel: Teammunka: mondani könnyű – csinálni nehéz

Coach Klub

Kifizetődik-e a szépség? – Tabu-törés:
A coach és a coachee külsejének kihatásai?   Vendégünk: Prof. Dr. Héjj Andreas (http://hejj.de) Dr. Héjj Andreas a Pécsi Tudományegyetem és a müncheni Ludwig-Maximilians Egyetem professzora. Evolúciós pszichológus, vagyis az érdekli, hogyan befolyásolják mai viselkedésünket, ízlésünket azok az … Tovább »